Despre Noi

 

Constantarentacar este membra a grupului WLC Auto cu sediul situat in Bucuresti, avand ca domeniul definitoriu de activitate furnizarea de servicii auto integrate de rent a car, service auto si asistenta rutiera. Datorita seriozitatii, onestitatii si implicarii fata de nevoile si cerintele clientilor am inregistrat o crestere rapida. Compania noastra ofera servicii de inchirieri masini atat in Aeroportul International Constanta, cat si in orice locatie din Constanta, precum si in cele mai importante orase din Romania: Bucuresti, Bacau, Timisoara etc. In functie de nevoile dumneavoastra, fie ca doriti sa vizitati orasul, aveti o intalnire de afaceri fie ca aterizati pe Aeroportul International Constanta. Constantarentcar va da libertate de a merge oricand si oriunde doriti, avand o flota numeroasa dedicata atat turistilor cat si oamenilor de afaceri veniti in Romania. Punem la dispozitie o varietate de modele, economic sau lux, diesel sau benzina, mini sau SUV, noi le avem pe toate tocmai pentru a satisface gusturi distincte si multiple, chiar si a celor mai exigenti clienti.

 

Preturi Speciale la Inchiriere

Numai prin intermediul nostru, puteti beneficia de serviciul rent a car la cel mai mic pret de pe piata. Rezerva masina din timp pentru discount-uri substantiale! Urmareste ofertele zilei si iti vei putea alege modelul dorit la cel mai mic tarif! Alaturi de noi va veti bucura de promotii pe toata perioada anului, inchiriaza acum si beneficiaza de preturi mici si multe alte avantaje. Daca ai mai inchiriat de la noi, sigur vei reveni pentru ca noi acordam o atentie deosebita privind fidelizarea clientilor prin acordarea de preturi preferentiale si un raport de calitate/pret onest.

 

De ce Constanta Rent a Car?

Compania a inceput activitatea in Bucuresti, primordial fiind furnizarea unui serviciu de inchirieri masini de calititate, printr-un proces accesibil si simplu, la preturi avantajoase, competitive, prin satisfacerea exigentelor fiecarui client. Prin seriozitatea si corectitudinea fata de client, compania a inregistrat o crestere rapida, dezvoltandu-se pentru a tine pasul cu marile companii de rent a car. Constantarentacar va ofera modele noi de autoturisme si servicii de inchirieri masini ireprosabile , atat in Constanta cat si in Romania. Rezerva acum masina! E simplu! Oferim ce-i mai bun! Pentru ca dumneavoastra sunteti mereu pe primul loc va dedicam cel mai bun serviciu Suport Clienti 24/7 de pe piata: 24/7 live chat, 24/7 suport e-mail, 24/7 suport prin telefon.

 

Iubim ceea ce facem si suntem dedicati clientiilor nostri! De aceea va oferim:

 

 

* Numar nelimitat de kilometri pentru rezervari de 3 zile sau mai mult

** Pana la 70% discount la inchirierea pe termen lung - discount de pana la 70% la pretul pe zi fata de inchirierea pe o perioada 1 zi a aceleiasi masini

Copy and paste this code as the first item into the of every webpage you want to track